Om

themagazines.se är bloggen, ”löpsedeln” , till ett magasin som du framöver kan finna på nätet var du än befinner dig i den moderna världen, huvudsaken är att du har en dator, en surfplatta eller en smartphone i närheten. Vi har som målsättning att alltid förse dig med intressant läsning om mat, dryck, matkonstnärer, krogar, hotell men också om bad, spa, välgörande örter och oljor. Känns det bra vill vi också visa dig läckra hus och spännande inredningar.
Jag heter Johan Lotand och har fotograferat och skrivit om den här världen de senaste decennierna i därför avsedda pappersmagasin över hela Skandinavien. Med åren har jag träffat massor av trevliga och proffsiga människor som velat dela med sig av sina talanger. Jag har också mött duktiga kollegor som jag samarbetat med. Om du tycker att det känns spännande är du välkommen att följa med på alla våra äventyr via denna sajt och framför allt i The Magazine som det digitala magasinet också heter.
Denna blogg-sajt fungerar som en trivsam inkastare. Omslaget till det senaste numret av The Magazine skall framöver ligga som en ikon på första sidan i bloggen, klicka på det och du kommer vidare till en varm, välkomnande och nyfiken värld.

semiclose.nature.4

Jag fotograferar med Panasonic

gh4 gx7 panalogo

Kommentera